U bevindt zich hier:  Home - Hotel
Hotel HCR Prinsen ligt midden in het rustieke dorpje Haarlo in de Gelderse Achterhoek dat uitnodigt tot wandelen en fietsen in een prachtige omgeving.
Alle *** kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon, wekkerradio, bureau, zitje en balkon en beschikken tevens over een gratis wireless internet verbinding (Wi-Fi).
Parkeerplaatsen zijn ruim voorhanden en kostenloos, er is een afsluitbare (motor)fietsen stalling met stroompunt voor uw E-Bike. 
HCR Prinsen is een prima plek om te vertoeven voor zowel de zakelijke en de toeristische markt.
Sinds 14 mei 2014 mag het familiebedrijf ivm.het 150 jarig bestaan het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' voeren.
Het dorpje Haarlo ligt centraal tussen de plaatsen Borculo, Neede Eibergen en Beltrum en biedt uitstekende toeristische mogelijkheden.

Wij volgen de (hygiene) regels van het kabinet en RIVM m.b.t. het corona virus. Ons hotel gedeelte is geopend voor logies met ontbijt en diner. Er zijn diverse aanpassingen gedaan om de gasten zo gastvrij en veilig mogelijk te kunnen ontvangen volgens de normen die nu gelden. De veiligheid en gezondheid wordt op deze wijze van zowel medewerkers als gasten maximaal gewaarborgd.  Het café/restaurant en de zalen zijn vanaf 5 Juni ook weer geopend. Wij mogen dan 50 personen binnen en 50 personen op het terras hebben met maximaal 4 gasten aan een tafel en de 1.5 meter regel blijft ook hier gelden. Voor info of reserveringen 0545-261232 .